Un individ din Constanța fără permis a accidentat un pieton și a fugit de la locul faptei

Mașina implicată în accoident a fost găsită de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Un individ s-a urcat la volanul unui Audi și a plecat să se plimbe prin oraș, chiar dacă nu avea permis de conducere. A provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei, iar când a fost găsit, a fost cazat la „răcoare“.

În după amiaza zilei de 13 iuni, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Meșterul Manole din municipiul Constanța. Cercetările la fața locului au arătat că un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers și a accidentat un bărbat de 29 ani, pieton. După producerea accidentului conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, autorul accidentului a fost identificat, reţinut 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 15 iunie să fie propus spre arestare preventivă instanţei de judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*