Localitățile Mihail Kogălniceanu, Culmea și Oituz au rămas fără apă la robinete în urma unei avarii a RAJA

apa, robinet, raja,

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de pe DN 2A, din localitatea Mihail Kogălniceanu, echipele RAJA au fost nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, luni, 05 decembrie, în localitățile Mihail Kogălniceanu, Culmea și Oituz, dar și către Societatea Avicola, Baza Militară și Aeroport.

Potrivit RAJA, având în vedere că un tronson din conducta avariată pe care s-a intervenit se afla ancorată într-un masiv de beton, lucrările au fost mult îngreunate, prelungindu-se timpul de execuție preconizat inițial.

„În prezent, se realizează sudarea prin electrofuziune a segmentului avariat, proces ce necesită un timp mai mare de acțiune. De asemenea, umplerea instalației durează aproximativ două ore. Prin urmare, preconizăm că în jurul orei 20.00 se va relua furnizarea apei potabile în mod progresiv către toți consumatorii afectați. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*