Doi adulți și doi copii, unul în vârstă de numai cinci luni, răniți într-un accident rutier produs în Valu lui Traian

FOTO cu rol ilustrativ

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite duminică, 16 mai, într-un accident rutier petrecut în jurul orei 14.30, pe DN3, în localitatea Valu lui Traian.

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări a rezultat că accidentul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 22 de ani, cel de-al doilea aflându-se staționat. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt vehicul, parcat pe trotuar.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorul auto, precum și a trei pasageri: o femeie, de 21 de ani și doi minori, de 2 ani, respectiv 5 luni.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*