FOTO VIDEO Șase cetățeni străini, arestați preventiv pentru trafic de droguri la un festival din Mamaia

Șase cetățeni străini, arestați preventiv pentru trafic de droguri la un festival din Mamaia

Polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au documentat, în perioada 27 – 28 aprilie, activitatea infracțională a 11 persoane, participante la un festival care se desfășoară în stațiunea Mamaia. Acestea sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și mare risc, trafic de droguri de risc și mare risc și deținere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu.

Potrivit IPJ Constanța, din cercetări a reieșit că bănuiții ar fi introdus în România, transportat, depozitat și deținut cantități însemnate de droguri de risc și de mare risc, în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfășoară în stațiunea Mamaia, la data de 27 aprilie, la ore și în locații diferite, fiind prinși, în flagrant delict, în timp ce comercializau astfel de substanțe. De asemenea, aceștia ar fi promovat vânzarea drogurilor prin intermediul unor aplicații de mesagerie, precizând prețurile pentru fiecare tip de drog.

Ulterior, au fost puse în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate 300 de comprimate de Ecstasy, 70 de comprimate 2 CB („pink cocaine”) și 100 de grame de cocaină, 50 de grame de ketamină, 10 grame de hașiș și 10 doze de metamfetamină.

Astfel, la data de 28 aprilie, procurorii DIICOT Constanța au dispus reținerea a șase persoane, cetățeni străini, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și mare risc, trafic de droguri de risc și mare risc și deținere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu.

În cursul aceleași zilei, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a reținuților, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Bravo !!!! Cand o sa vada astia conditiile din penitenciarele din romania nu se vor mai droga nici macar o bere nu vor mai consuma dupa 5 anii de puscarie hahahah foarte bine maxim sa le dati !!!!! Stiau la ce se incurca atata timp cat le tineau ascunse !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*