Prima recoltă de pepeni românești ajunge în aceste zile în piețele constănțene

Prima recoltă de pepeni românești ajunge în aceste zile în piețele constănțene. FOTO: AFI SRL

Prima recoltă de pepeni românești ajunge în aceste zile în piețele din Constanța administrate de Administrația Fondului Imobiliar (AFI) SRL.

Societatea pune la dispoziție locații de sezon, pe care le atribuie în ordinea primirii cererilor, în următoarele piețe agroalimentare: Piața Grivița, Piața Tomis III, Piața Cireșica, Piața Brotăcei și Piața I.L. Caragiale.

Producătorii care și-au manifestat interesul să comercializeze pepeni până la acest moment provin din județele Constanța – localitatea Cogealac, Dolj – localitatea Dăbuleni, Prahova – comuna Apostolache, și Ialomița – localitățile Amara și Gura Ialomiței.

În vederea comercializării pepenilor, cultivatorii pot depune cerere de închiriere sezonieră la intendentul din piață. Precizăm că prețurile sunt stabilite de către cultivatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*