FOTO VIDEO Două persoane au murit după ce locuința în care se aflau a luat foc la Cernavodă

Incendiu cu persoane decedate la Cernavodă
Incendiu cu persoane decedate la Cernavodă

Un incendiu izbucnit în Cernavodă s-a transformat într-o tragedie. Doi bărbați și-au pierdut viața după ce casa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii militari au fost sesizați la puțin timp după ora 21.00 a zilei de vineri, 26 octombrie despre un incendiu pe strada Fundătura Cazărmii din Cernavodă. Două autospeciale au plecat imediat către locul indicat, dar proporțiile focului impuneau ajutorul a unei mașini de pompieri în plus.

Echipele de intervenție au reușit să localizeze în scurt timp incendiul, dar au și găsit trupurile carbonizate a două persoane.

Reprezentanții IPJ Constanța au confirmat că decedații sunt doi bărbați de 40, respectiv 57 ani. Vecinii acestora spun că ei nu erau rude, ci doar “prieteni de pahar”. Casa în care stăteau nu era branșată la energie electrică, iar cei doi foloseau o lumânare pentru a se orienta pe timp de noapte. De la această lumânare ar fi pornit și incendiul. Bărbați ar fi fost intoxicați cu fum și ulterior au murit arși de vii.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, cauza probabila de incendiu a fost stabilita ca fiind o țigară lăsata la întâmplare.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO Incendiu puternic la Cernavodă. A ars o altă clădire din vecinătatea celei incendiate în urmă cu o lună de zile | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*