Explozie urmată de incendiu într-un bloc de pe Aleea Egretei din Constanța

Pompierii au intervenit pentru a localiza și stinge incendiul. FOTO ISU Dobrogea

O persoană a fost rănită în urma unei explozii urmate de locuriun incendiu într-un bloc de pe Aleea Egretei. Pompierii ISU Dobrogea intervin cu două autospeciale. De asemenea, la fața locului a fost trimis și un echipaj SMURD.

Știre în curs de actualizare

Explozia a avut loc într-un bloc de garsoniere, fiind afectate ușile și geamurile de la 11 locuințe.

La fața locului a fost găsită o victima cu arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul membrelor inferioare și superioare care a fost transportata la spital. Este vorba de un bărbat de 58 de ani.

Se pare că a avut loc o acumulare de gaze de la butelie, iar în momentul în care victima a aprins aragazului s-a produs deflagrația.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*