Locuință cuprinsă de flăcări în Siliștea. A ars acoperișul pe o suprafață de 150 de metri pătrați

Locuință cuprinsă de flăcări în Siliștea. FOTO: ISU Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină în cursul serii de joi, 8 decembrie, în localitatea Siliștea, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la o locuință aflată pe strada Scurtă, la nr. 20.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la locul intervenției s-a acționat cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, o autoscară, un echipaj de descarcerare și unul SMURD.

Focul a fost stins după aproximativ două ore de intervenție, dar a distrus acoperișul locuinței pe o suprafață de 150 de metri pătrați și camera centralei.

O persoană în vârstă de 84 ani a suferit un atac de panica, dar a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*