FOTO VIDEO Incendiu puternic la Cernavodă. A ars o altă clădire din vecinătatea celei incendiate în urmă cu o lună de zile

Un puternic incendiu a izbucnit în Cernavodă

Încă un incendiu violent a fost înregistrat în Cernavodă pe strada Dumbrăvii, la numărul 9, acolo unde în urmă cu o lună de zile s-a mai înregistrat un alt caz asemănător.

Oficial, clădirea care a luat foc acum nu mai era locuită, după ce la incendiul de luna trecută a fost afectată și ea de apa pompierilor.

La fața locului, pompierii au găsit o femeie de aproximativ 70 de ani care a fost scoasă din baraca în flăcări şi preluată de o ambulanţă SMURD.

În zona respectivă au intervenit 6 autospeciale de stingere cu 40 de pompieri din cadrul a două detaşamente a ISU Dobrogea – Cernavodă şi Medgidia.

Dintre aceștia, 15 pompieri au participat la stingerea incendiului în mod voluntar, răspunzând apelului din timpul lor liber.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*