Deținuți de la Penitenciarului Poarta Albă au mers cu colindul la Centrul de Îngrijire și Asistență din comună

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Adrian Boioglu
Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Adrian Boioglu

Sectorul Reintegrare Socială din cadrul Penitenciarului Constanța-Poarta Albă a organizat în luna decembrie, cu ocazia „Nașterii Domnului – Crăciunul”, un proiect de activitate ce a avut ca scop interacțiunea și întrajutorarea persoanelor aflate în Centrul de Îngrijire și Asistență Poarta Albă.

În acest sens, opt persoane private de libertate, împreună cu membrii specialiști din cadrul Sectorului Reintegrare Socială, au colindat beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență Poarta Albă și au oferit obiecte confecționate de persoanele private de libertate în cadrul atelierelor ocupaționale.

De asemenea, cu această ocazie, au fost derulate activități recreaționale în comun cu beneficiarii centrului. Cu această ocazie, angajații Sectorului Reintegrare Socială au organizat și o strângere de fonduri, din care au fost achiziționate fructe și dulciuri pentru beneficiarii centrului.

Aceste demersuri a adus și un răspuns pozitiv, atât din partea comunității, cât și din partea persoanelor private de libertate, care au dat dovadă de implicare afectivă, dovedind solicitudine și respect față de persoanele vulnerabile din comunitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*