FOTO Patru răniți într-un accident rutier petrecut în Tariverde. Un microbuz de pasageri s-a răsturnat

Accident mortal pe DN 38, în apropiere de Techirghiol. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină luni, 5 iulie, la un accident rutier produs la ieșire din localitatea Tariverde, în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz de pasageri.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 22 Constanța – Tulcea, între localitățile Mihai Viteazu și Cogealac. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme și un microbuz de transport persoane, iar în urma impactului, microbuzul s-a răsturnat. Patru persoane au suferit traume minore, fiind transportate la spital.

Traficul rutier în zonă se desfășoară alternativ, pe un fir, dirijat de polițiști, pentru aproximativ 30 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*