Copil de 7 ani, rănit ușor într-un accident rutier petrecut la Casa de Cultură din Constanța

Echipaj SMURD

Trei persoane, între care un copil în vârstă de 7 ani, au fost rănite ușor într-un accident rutier petrecut miercuri, 2 iunie, în zona Casa de Cultură din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 09.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în aceeași direcție de mers. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, un bărbat de 20 de ani, respectiv o femeie de 34 de ani, precum și a unui pasager – un băiat în vârstă de 7 ani”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*