Cutremur de 4.5 grade pe pe scara Richter. Seismul a avut loc lângă Covasna

Cutremur în România
Cutremur în România

UPDATE: Potrivit ultimelor informații oferite de INCDFP, magnitudinea a fost recalculată la 4,5 grade pe scara Richter.


Un cutremur puternic a zguduit România. Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului – INCDFP, ultimul cutremur a atins 5 grade pe scara Richter.

Fizicienii de la INCDFP au transmis că în seara de 25 aprilie, ora 20:15:47, ora României, s-a produs în România un cutremur cu magnitudinea 5 pe scara Richter, la adâncimea de 144.738 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Covasna – 12 km, Întorsura Buzăului – 25 km, Târgu Secuiesc – 27 km, Nehoiu – 35 km, Sfîntu Gheorghe – 52 km.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*