De teama unui eventual cutremur, mai multe persoane din campusul social Henri Coandă s-au autoevacuat din locuințe

De teama unui eventual cutremur, mai multe persoane din campusul social Henri Coandă s-au autoevacuat din locuințe. FOTO cu rol ilustrativ

Mai multe persoane care locuiesc în campusul social Henri Coandă s-au autoevacuat, noaptea trecută, din locuințe de teama unui eventual cutremur. În urma unui apel la 112, la fața locului au ajuns atât pompieri, cât și polițiști, care au liniștit populație, autorul apelului fiind însă amendat cu 500 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, apelul la 112, a fost făcut în jurul orei 21.45, iar polițiștii constănțeni s-au deplasat la fața locului, în sprijinul pompierilor, în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru preîntâmpinarea oricăror fapte antisociale.

Nu au fost înregistrate evenimente de natură a afecta ordinea și liniștea publică.

După intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, polițiștii l-au sancționat contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă de 500 de lei, pe bărbatul  care a apelat SNUAU 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*