Primăria Mangalia strânge ajutoare pentru sinistrații din Turcia

Toți cei care doresc să facă donații sunt așteptați la Casa de Cultură din Mangalia

Primăria Mangalia se alătură campaniei de într-ajutorare a persoanelor afectate de cutremurele din Turcia, demarată de Ambasada Turciei la București.

Autoritățile locale din Mangalia, împreună cu reprezentanții comunității musulmane, vin în întâmpinarea oamenilor greu încercați în această perioadă și pun la dispoziția locuitorilor Mangaliei, foaierul Casei de Cultură pentru strângerea ajutoarelor.

Începând de vineri, 10 februarie, toți cei care doresc să facă donații sunt așteptați la Casa de Cultură, în intervalul orar 08.00 – 14.00, programul putând fi extins, în funcție de solicitări.

Reprezentanții municipalității îndeamnă cetățenii să doneze lucruri bune, neuzate, potrivite condițiilor de iarnă, conform cerințelor Ambasadei Republicii Turcia la București. Astfel, se pot oferi haine de iarnă pentru adulți și copii, ca de exemplu: paltoane, geci, pelerine de ploaie, pulovere, ghete-cizme, pantaloni, mănuși, fulare, eșarfe, căciuli, ciorapi, șosete, lenjerie de corp sau alte articole, cum ar fi: corturi, pături de campanie, saltele, pilote, pături, saci de dormit, reșouri, radiatoare, lămpi de gaz, butelii, termosuri, lanterne, baterii externe, generatoare. În privința produselor alimentare, se pot dona doar alimente neperisabile (conserve), mâncare pentru bebeluși neperisabilă, dar și scutece, produse de igienă și curățenie, precum și produse de igienă pentru femei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*