CTnews TV: Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, vorbește despre cum s-a dezvoltat localitatea în ultimii patru ani și despre proiectele în desfășurare

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu

Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a vorbit în emisiunea de la CTnews TV despre proiectele pe care dorește să realizeze în localitate.

Viorel Ionescu a dezvăluit că intenționează să candideze pentru un nou mandat la alegerile locale din acest an și își propune deschiderea turistică a orașului. Pentru că siguranța locuitorilor este prioritară, Viorel Ionescu își propune instalarea de camere de supraveghere în tot orașul. De asemenea, el vrea digitalizarea localității, urmând să realizeze proiectul “WIFI4EU”

Primarul este nemulțumit de faptul că nu a reușit să ducă la bun sfârșit tot ce și-a propus în acest mandat, dar spune că a făcut tot ce a depins de el, lucrurile fiind întârziate de procedurile greoaie de licitație sau de obținerea la timp a anumitor avize necesare din partea unor instituții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*