CTnews TV: Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, despre măsurile luate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și stadiul lucrărilor din localitate

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre măsurile luate la nivelul localității pentru a preveni răspândirea coronavirusului, dar și despre situația persoanelor izolate la domiciliu.

Mariana Gâju a mai spus că Primăria Cumpăna lucrează normal în această perioadă, dar a decis dezinfectarea tuturor clădirilor publice din localitate, tot ca o măsură luată împotriva Covid-19.

Primarul din Cumpăna a declarat și faptul că asfaltarea în localitatea va începe până pe data de 30 martie dacă vremea va permite deja, iar capacele de canalizare sunt montate pe străzile unde s-a asfaltat deja.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*