CTnews TV: Florin Matei, managerul de la Moara Veche, povestește cum a recreat gustul copilăriei

Florin Matei, managerul Moara Veche, în emisiunea de la CTnews TV

Moara Veche este o poveste. Una despre copilărie, despre amintiri cu bunici, despre tradiție și despre a pune suflet în lucrurile pe care le faci. Ca orice poveste, începe cu A fost odată, ca niciodată…. A fost odată o moară, un copil și dorința sa de a nu pierde niciodată gusturile copilăriei…

Florin Matei este cel care, împreună cu soția sa, a dat viață poveștilor copilăriei despre “Traista Ciobanului”, “Pita Morarului”, “Traista Bunicii” sau “Cap de Bour”. Povești care au prins gust și la Constanța, în odaia cu produse artizanale tradiționale, din strada I.G.Duca, nr.12. Povești pe care le puteți afla urmărind emisiunea de la CTnews TV, în care jurnalistul Paul Alexe l-a avut invitat pe Florin Matei, cel ce a dezvoltat conceptul “Moara Veche”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*