FOTO Două persoane rănite, într-un accident rutier petrecut în zona Hanul Morilor

Două persoane rănite într-un accident rutier petrecut în zona Hanul Morilor. FOTO ISU Dobrogea

Două persoane au fost rănite, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, în apropiere de Hanul Morilor, între două autoturisme, pentru una dintre victime fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare al ISU Dobrogea.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat pompierii Stației Hârșova, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B, dar și o ambulanță SAJ.

„La fața locului au fost găsite două victime, un bărbat și o femeie, bărbatul fiind prins înmașina avariată.

„Colegii au extras bărbatul din autoturism și l-au predat echipajului medical de la Ambulanță cu traumatisme la membrele inferioare, conștient colaborat, și a fost transportat la spital”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Cea de a doua victima, femeia, a fost preluată de ambulanța SMURD și a fost și a transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*