CTnews TV: Este Ovidiu Cupșa soluția pentru Primăria Constanța? Care sunt argumentele omului care ar putea fi susținut de AUR pentru fotoliul de Primar

Ovidiu Cupșa. FOTO Adrian Boioglu

Directorul Ceronav, Ovidiu Cupșa, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Ovidiu Cupșa a discutat despre intenția sa de a candida la Primăria Constanța din partea AUR și despre cum se leagă activitatea sa de numele unui partid cunoscut drept extremist.

De asemenea, el a vorbit despre echipa AUR de la Constanța, cum este relația lui PNL.

Ovidiu Cupșa a trecut în revistă și câteva dintre problemele cu care se confruntă municipiul Constanța, printre care traficul și parcările și a spus cu ce echipă ar veni la primărie.

De asemenea, el a comentat și faptul că numele său este legat de oameni care au lucrat cu Radu Mazăre și cu Nicușor Constantinescu. Totodată, el a fost și șeful Corpului de Control pe vremea când Radu Mazăre a fost primar.

Ovidiu Cupșa a prezentat și proiectele sale pentru primărie, ce se va întâmplat cu Ceronav după ce va câștiga alegerile și că dorește ca ședințele de Consiliul Local să aibă loc la Casa de Cultură și să fie deschise publicului.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*