Cinci noi cazuri de coronavirus cu varianta Delta, confirmate în județul Constanța. Toți pacienții erau vaccinați și niciunul nu a fost internat

Cinci cazuri noi cu varianta Delta a SARS-CoV-2, confirmate în județul Constanța. Pacienții erau, toți, vaccinați

Cinci cazuri noi cu varianta Delta a SARS-CoV-2 au fost confirmate în județul Constanța, la pacienți vaccinați cu schema completă, dar pentru niciunul dintre ei nu a fost necesară internarea într-o unitate spitalicească.

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică din Constanța, este vorba despre patru femei, cu vârste de 46, 68, 71 și 20 de ani, și un bărbat de 66 de ani. Dintre cei cinci pacienți, patru sunt din județul Constanța și unul din București.

„Toți cei cinci pacienți erau vaccinați cu doză completă, trei cu Pfizer și câte unul cu Moderna, respectiv AstraZeneca, și nu prezintă istoric de călătorie”, au transmis sursele citate.

Potrivit acestora, toți cei cinci pacienți prezintă forme ușoare ale bolii și niciunul dintre ei nu este internat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*