Primăria Constanța anunță că un tronson al străzii Călărași redevine cu dublu sens

Un tronson al străzii Călărași redevine cu dublu sens. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că un tronson al străzii Călărași va redeveni de luni, 06 februarie, cu dublu sens.

Potrivit reprezentanților instituției, proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia.

„Primăria Municipiului Constanța împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Confort Urban au avizat modificarea sensului de circulație pe strada Călărași, tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și strada I.G. Duca. Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă”, au transmis sursele citate.

Astfel, începând de luni, 06 februarie, circulația autovehiculelor se va realiza în ambele sensuri pe tronsonul menționat. În contextul noilor reglementări, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*