Corina Martin, singurul candidat independent din Constanța înscris în cursa pentru Parlament

Corina Martin, președintele FAPT
Corina Martin, singurul independent la Constanța înscris în cursa pentru Parlament

Corina Martin este singurul candidat independent înscris, la Constanța, în cursa pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, depunând dosarul de candidatură pentru Camera Deputaților. Biroul Electoral Județean a validat dosarele de candidatură pentru 15 formațiuni politice și un independent.

„Voi purta această luptă pentru un mandat în Camera Deputaților, cu 15 partide. La Constanța sunt singurul independent, fapt care mă bucură și îmi conferă avantajul de a susține în Parlament propria mea politică, cea a constănțeanului, nu una a interesului de partid. Bineînțeles că va fi o cursă dificilă, nu e deloc ușor să te lupți cu marile partide. Însă sper ca electoratul să aleagă atent fiind la numele persoanelor ce apar pe buletinul de vot și nu la sigla partidului. Sper ca, pe 6 decembrie, constănțenii să acorde votul de încredere unor oameni competenți. Corina Martin a demonstrat fapte în ultimii 15 ani, construind de la zero, a dovedit deja că este o luptătoare și că poate învinge. Nu este nevoie decât de determinare, de extrem de multă muncă și de o voință de fier. Le am pe toate. Îmi mai trebuie doar votul de încredere al locuitorilor acestui județ pentru a arăta că se poate. Candidez independent pentru că este momentul să lăsăm haina politică în cui, și să punem cetățenii, mai presus de politica de partid sau de interesul partidului. Consider că România trebuie condusă de oameni competenți si dedicați și nu de liste”, a declarat Corina Martin.

Corina Martin și-a depus miercuri, 21 octombrie 2020, dosarul de candidatură, ca independent, pentru un mandat în Camera Deputaților.

Corina Martin si-a început activitatea în turism în 1991, imediat după terminarea studiilor, ca agent de turism, și apoi imediat ca director al filialei Constanța a Nouvelles Frontieres – Simpa Turism, filiala Constanța. În 1998 își deschide propria agenție de turism, moment din care începe construcția de 23 de ani a brandului Mistral Tours.

În 2004 devine vicepreședinte ANAT – Regiunea Sud-Est, iar în 2006 este aleasă președinte în cadrul aceleiași structuri. Între anii 2009 – 2013 a deținut două mandate de președinte al Patronatului Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), bifând de asemenea și un mandat de vicepreședinte. În perioada 2007 – 2017 a deținut cinci mandate consecutive de președinte al Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării, pe care a fondat-o ca cel mai mare parteneriat public-privat din turismul românesc, iar din 2009 până în iulie 2020 a fost președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), al cărei fondator și actual membru de onoare este.

Activitatea politică a Corinei Martin începe pe 30 aprilie 2020, odată cu înscrierea în Partidul Ecologist Român, formațiune politică din partea căreia a candidat la alegerile locale din septembrie 2020, pentru Primăria municipiului Constanța. Corina Martin a demisionat din PER pe 19 octombrie 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*