Tragedie în Mangalia: Cadavrul unui bărbat găsit în bazinul portuar

Polițiștii din Mangalia au deschis un dosar de cercetare penală, pentru ucidere din culpă, după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit în bazinul portuar.

Potrivit IPJ Constanța, în dimineața zilei marți, 4 iulie, în jurul orei 07.40, polițiștii din cadrul Postului Transporturi Navale au fost alertați cu privire la găsirea cadavrului unui bărbat în bazinul portuar, posibil înecat.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, trupul neînsuflețit a fost identificat ca aparținând unui bărbat în vârstă de 33 de ani. Echipajul de pe ambulanță, sosit la fața locului, nu a putut decât să constate decesul acestuia.

Examinarea sumară a cadavrului nu a dezvăluit semne vizibile de violență, însă poliția a decis să trimită corpul la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzelor decesului.

Autoritățile au demarat o anchetă amănunțită în acest caz, întocmind un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*