Dosar penal după ce o femeie ar fi fost lovită cu un cuţit în zona capului de către concubinul ei

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce, în seara zilei de joi, 16 martie, o femeie a fost rănită, pe o stradă din Constanţa, de către concubinul ei care ar fi lovit-o cu un cuţit în zona capului.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Soveja, se află o femeie lovită în zona capului.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat o femeie, de 38 de ani, care prezenta o leziune la nivelul capului, aceasta declarând că ar fi fost lovită cu un cuțit, în zona respectivă, de concubinul său, în urma unui conflict spontan. Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții Poliției Județene.

Cercetările polițiștilor sunt în curs de desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*