Cetățean iranian, prins în timp ce încerca să intre ilegal în România ascuns într-un camion

PTF Ostrov, județul Constanța. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră constănțeni de la Ostrov au descoperit, ascuns într-un camion condus de un cetățean turc, un iranian care intenționa să intre ilegal în România.

Potrivit Gărzii de Coastă, joi seară, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare în țară un cetățean turc, în vârstă de 31 de ani, la volanul unui camion cu semiremorcă, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, materiale textile.

„În urma controlului efectuat în comun de polițiștii de frontieră români și bulgari a fost descoperit un bărbat, ascuns în semiremorcă, peste paleții cu materiale textile. În cadrul verificărilor s-a stabilit că acesta este cetățean iranian, are 33 de ani și a intenționa să ajungă în Germania. Totodată, șoferul turc a declarat că nu avea cunoștință despre prezența bărbatului în mijlocul de transport”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Iranianul, șoferul turc și camionul condus de acesta au fost preluați de autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun. Totodată, cu privire la șoferul turc s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de cinci ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*