Dosare penale pentru doi tineri ce făceau drifturi în parcarea din Portul Turistic Tomis. Unul dintre ei nu avea permis de conducere

Dosare penale pentru doi tineri ce făceau drifturi în parcarea din Portul Turistic Tomis. FOTO: DGPL Constanța

Doi tineri au fost surprinși în flagrant de polițiștii locali constănțeni în timp ce executau drifturi cu un autoturism în parcarea din Portul Turistic Tomis, de pe strada Lebedei. Fapta este cu atât mai gravă, cu cât unul dintre ei nu posedă permis de conducere.

„În urma verificărilor, agenții din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au întocmit proces verbal de depistare a infracțiunilor flagrante, conform art. 12 din Legea 155/2010 coroborat cu art 335 alin.1 și art 335 alin.3 din Noul Cod Penal”, au precizat reprezentanți ai Primăriei Constanța.

Cei doi tineri au fost predați Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii locali le reamintesc teribiliștilor că drifturile și turatul motoarelor în scop de amuzament sunt interzise. Șoferii care fac drifturi ilegale își pun în pericol viața, dar și pe a celor din jur, pentru că aceste manevre atrag întotdeauna mulți curioși ce pot deveni cu ușurință victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*