Un hoț care a spart mai multe apartamente în Constanța și Murfatlar a fost prins de către polițiști

Anchetat cu cătușe. FOTO Keith Allison
Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un individ bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuințe, a fost reținut după o anchetă comună a mai multor unități de poliție din județul Constanța.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor 4 și 5, precum și ai Poliției orașului Murfatlar, au identificat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 13 martie – 21 aprilie, tânărul în cauză ar fi pătruns în cinci locuințe de pe raza municipiului Constanța și una din orașul Murfatlar, de unde ar fi sustras diverse bunuri (sume de bani, mai multe laptopuri și telefoane mobile, o geantă de damă și două perechi de ochelari).

Polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului în cauză, care a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Individul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*