Scandal cu capete sparte la restaurantul Acvamarin din 2 Mai, după ce unor turiști nu li s-a permis accesul în costume de baie

Polițiștii au asigurat dirijarea traficului rutier. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii și jandarmii au intervenit vineri seară pentru aplanarea unui scandal izbucnit la un restaurant din localitatea 2 Mai. Era vorba de un grup de turiști care s-au luat la bătaie cu angajații localului.

În jurul orei 19.00, un grup de șase turiști au vrut să intre în restaurantul Acvamarin din 2 Mai, venind direct de pe plajă. Dat fiind faptul că doi dintre aceștia erau în costume de baie, personalul localului le-a cerut să părăsească restaurantul, dar turiștii au refuzat. După un schimb de replici, s-a ajuns la o bătaie în toată regula.

Scandalul s-a oprit doar după intervenția unor echipaje de poliție și jandarmi, patru dintre combatanți – câte doi din fiecare tabără, au fost preluați și transportați la Spitalul Municipal Mangalia pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au identificat în total 11 persoane care au participat la scandal – 6 turiști din București cu vârste între 15 și 38 de ani și 5 angajați ai localului, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare si tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*