CCINA Constanța organizează conferința de lansare a proiectului „Angajați competitivi pe piața muncii din regiunea Sud-Est”

Sediul CCINA Constanta

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează joi, 27 mai, de la ora 13.00, la sediul din bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.185A, conferința de lansare a proiectului „Angajați competitivi pe piața muncii din regiunea Sud-Est”. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea competențelor și abilităților profesionale prin participarea la programe de formare profesională continuă, ca oportunitate pentru creșterea competitivității și îmbunătățirea statutului pe piața muncii a angajaților, cu precădere a acelora care aparțin categoriilor dezavantajate (persoane fără calificare sau cu un nivel scăzut de calificare, persoane din zonele rurale) din Regiunea Sud-Est.

La conferința de lansare sunt invitați reprezentanți ai mass-mediei locale, reprezentanți ai partenerilor, ai instituțiilor publice, sindicate și patronate, alte instituții reprezentative pentru domeniul de interes al proiectului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*