Vineri debutează programul privind casarea autovehiculelor uzate din municipiul Constanța

Primăria Constanța a depus cerere de finanțare pentru programul privind casarea autovehiculelor uzate din muicipiu.

Primăria Constanța anunță că procesul de înregistrare pentru programul privind casarea autovehiculelor uzate din municipiu începe vineri, 14 octombrie, la ora 10.00. Înregistrarea, criteriile de eligibilitate și obligațiile ce decurg din participarea la acest program sunt disponibile accesând linkul următor: http://www.primaria-constanta.ro/casare-autovehicule.

Potrivit Primăriei Constanța, programul este destinat exclusiv persoanelor fizice, are caracter multianual, iar alocarea sumei din bugetul local pentru derularea programului se va face în funcție de disponibilitățile bugetare pentru fiecare an. Soluționarea cererilor de obținere a stimulentului pentru casare pentru anul în curs se va realiza respectând ordinea rezultată în urma procesului de înregistrare, fiecare formular având data, ora, minutul și secunda când a fost trimis. Numărul cererilor soluționate va fi în limita bugetului alocat pentru anul în curs, restul înregistrărilor urmând a face obiectul unor alte sesiuni de finanțare, în funcție de disponibilitățile bugetare ulterioare.

„După finalizarea procesului de înregistrare și stabilirea bugetului pentru anul 2022, vom publica tabelul ce va conține numărul înregistrării, data și ora înregistrării, inițialele numelui și prenumelui, ultimele două cifre ale Codului Numeric Personal, precum și ultimele trei semne ale numărului de înmatriculare al autovehiculului”, au precizat reprezentanții instituției.

Persoanele fizice ce se vor identifica pe listă vor continua procesul de înregistrare în program prin depunerea cererii și a documentelor justificative, fie online, la cereri.primaria-constanta.ro, fie la Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall. Dacă în urma procesării cererilor și a documentelor justificative vor fi identificate persoane fizice sau autovehicule care nu îndeplinesc condițiile de eligibilitate, locul acestora va fi luat de următoarele persoane înregistrate în ordine cronologică până la epuizarea bugetului alocat.

„Vă rugăm să completați formularul numai dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate și sunteți de acord cu obligațiile ce vă revin prin participarea la program. Responsabilitatea pentru corectitudinea și acuratețea datelor vă aparține. Înregistrările cu date incomplete sau incorecte nu vor fi luate în considerare”, au mai transmis sursele citate.

Programul este inițiat de Guvernul României prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor implementat de Administrația Fondului pentru Mediu în parteneriat cu municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*