Căutări reluate pentru cele două persoane dispărute în mare în zona Mamaia Sat

Căutări reluate pentru cele două persoane dispărute în mare în zona Mamaia. FOTO: ISU Constanța

Căutările celor două persoane dispărute în mare în zona de nord a stațiunii Mamaia au fost reluate în cursul dimineții de marți, 30 mai, de zeci de salvatori din mai multe instituții constănțene.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” al județului Constanța, căutările au fost reluate în jurul orei ora 08.15, implicând șapte autospeciale și o ambarcațiune RIB, cu un total de 29 de scafandri. Echipele de intervenție depun eforturi susținute pentru a localiza și salva cele două persoane dispărute.

Până în prezent, au fost implicați în misiunea de căutare salvatori din cadrul ISU Dobrogea, Gărzii de Coastă și Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM). Însă, în ciuda intervenției prompte, persoanele dispărute nu au fost găsite.

Ieri după-amiază, prin apel la numărul de urgență 112, autoritățile au fost alertate cu privire la dispariția a două persoane în apele Mării Negare. Persoane aflate pe mal, în zona plajei Maho, le-au observat înotând în largul mării, fără să mai revină la mal.

La fața locului au sosit imediat salvatorii ai ISU, Gărzii de Coastă și ARSVOM, însă nu au reușit să găsească persoanele date dispărute. Căutările ai fost sistate la lăsarea întunericului, fiind reluate în această dimineață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*