Constănțenii racordați la sistemul centralizat de termoficare rămân fără căldură în case

Din nou fără apă caldă și căldură. FOTO: Pixabay
Termoficare Constanța va opri de marți, 18 aprilie, furnizarea căldurii în locuințele din municipiu.. FOTO: Pixabay

Locuitorii municipiului Constanța ce sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare, nu vor mai avea de marți, 18 aprilie, căldură în case.

Astfel, societatea Termoficare Constanța își informează consumatorii racordați la sistemul municipal de încălzire că în cursul zilei de marți, 18 aprilie, va proceda la oprirea furnizării căldurii.

„Recomandăm tuturor consumatorilor să își închidă robinetele tur-retur amplasate la branșamentul imobilului, deoarece apa păstrată în instalațiile termice are rol de a le conserva”, au transmis reprezentanții societății.

Oprirea furnizării căldurii se va face progresiv, pe parcursul a circa 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*