Misiune de salvare în Marea Neagră: două persoane ar fi în pericol de înec în zona Mamaia Sat

Două persoane ar fi în pericol de înec în zona Mamaia Sat. FOTO: ISU Constanța

Salvatori din mai multe instituții constănțene se află într-o misiune de urgență după ce s-a anunțat că două persoane se află în pericol de înec în Marea Neagră, în zona Mamaia Sat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii au fost alertați luni după-amiază și au intervenit imediat în sprijinul celor în pericol. La fața locului au sosit o autospecială cu apă și spumă de la Stația Midia și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean.

De asemenea, Garda de Coastă a trimis o ambarcațiune rapidă pentru a ajunge cât mai repede la locul incidentului. În același timp, o navă de la Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) se îndreaptă spre zona de urgență.

Două persoane ar fi în pericol de înec în zona Mamaia Sat. FOTO: ISU Constanța

În plus, și o echipă de scafandri de la ISU Constanța a fost mobilizată și se află în plină misiune de recunoaștere, utilizând o ambarcațiune specializată.

Două persoane ar fi în pericol de înec în zona Mamaia Sat. FOTO: ISU Constanța

La această oră, acțiunea de căutare/ salvare este în plină desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Căutări reluate pentru cele două persoane dispărute în mare în zona Mamaia Sat – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*