Pavilioanele de vară pentru seniori din Constanța vor fi reabilitate

Pavilioanele de vară pentru seniori din Constanța vor fi reabilitate. FOTO: Primăria Constanța

În urma unor hotărâri ale Consiliului Local Constanța, pavilionul de vară situat în Parcul Tomis II a intrat în proces de reparație începând cu data de 01 august. Decizia vine ca urmare a necesității de a reabilita spațiile destinate persoanelor vârstnice, astfel încât acestea să beneficieze de condiții mai bune în timpul petrecut în parcul dedicat lor.

Direcția generală de asistență socială Constanța a anunțat că proiectul de reabilitare va fi implementat etapizat, asigurând astfel continuitatea serviciilor pentru seniorii care frecventează pavilionul de vară în cauză. În perioada reparațiilor, aceștia vor putea beneficia de facilitățile oferite de celelalte pavilioane de vară din parcul municipal.

Hotărârea nr.265/29.06.2023 a Consiliului Local Constanța, privind revocarea dreptului de folosință gratuită a unor imobile din municipiu, a făcut posibilă demararea acestui important proiect de modernizare, care are ca scop îmbunătățirea condițiilor și asigurarea unui mediu sigur și plăcut pentru persoanele în vârstă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*