Bărbat cercetat de polițiști după ce a fost prins în stațiunea Mamaia cu un cuțit la cingătoare

Prins în Mamaia cu un ascuns sub tricou. FOTO GMJ Constanța
Prins în Mamaia cu un cuțit ascuns sub tricou. FOTO GMJ Constanța

Un bărbat de 40 de ani este cercetat de polițiștii constănțeni după ce a fost găsit, sâmbătă după-amiază, în zona Cazinoului din Mamaia, cu un cuțit la cingătoare.

Potrivit Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, un echipaj de jandarmerie care se afla sâmbătă, în jurul orei 17.30, în misiune de asigurare a ordinii şi siguranței publice în zona Cazinoului din stațiunea Mamaia a observat un tânăr nervos, care se certa cu persoanele de din jur și care a schimbat direcția de mers la vederea jandarmilor.

A fost somat, oprit, calmat și întrebat dacă are ceva de declarat şi dacă are obiecte periculoase asupra lui.

„A spus că nu, dar la controlul corporal sumar, jandarmii i-au găsit un cuțit de 22 centimetri, cu lama de 13 centimetri, sub tricou, prins de centura pantalonilor. Bărbatul de 40 de ani a mai adăugat că este supărat și nervos și că folosea cuțitul, cităm <<pentru autoapărare, să mă apăr de cei răi>>”, au precizat reprezentanții Grupării Mobile.

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de port fără drept de obiecte periculoase. Actele de constatare, persoana şi cuțitul au fost predate la Poliția Mamaia, pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*