Echipele de curățenie ale Polaris M Holding acționează atât în Constanța, cât și în stațiunea Mamaia

Echipele Polaris M Holding acționează atât în Constanța, cât și în stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Echipele de curățenie ale Primăriei Constanța, ale firmei de salubrizare, Polaris M Holding, persoanele care beneficiază de ajutor social și cele care prestează muncă în folosul comunității sunt prezente zilnic la datorie. Se mătură și se spală străzile, trotuarele, piețele, zonele de promenadă, locurile de joacă atât din Constanța, cât și din stațiunea Mamaia.

De asemenea, se curăță rigolele de scurgere a apelor pluviale, se îndepărtează nisipul și noroiul adus de ultimele ploi, asigurând astfel condiții optime pentru captarea apelor pluviale din stradă și direcționarea acestora către sistemul de canalizare în cazul unor eventuale ploi.

Cel puțin o dată pe lună, echipele Direcției Gestionare Servicii Publice împreună cu cele ale firmei de salubrizare igienizează platformele de colectare a deșeurilor. Ulterior, sunt amplasate momeli împotriva rozătoarelor. Momeli toxice care conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile și sunt protejate în stații de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător sunt amplasate în mai multe zone ale Constanței: parcuri, promenade sau scuaruri, iar constănțenii sunt atenționați să nu le ridice din locurile în care sunt amplasate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*