VIDEO Cum arată noul clip de promovare al Stațiunii Mamaia. Delfinariul, Festivalul Verii și Aeroportul Constanța au fost incluse în imagini

Plaja Mamaia în clipul de promovare al stațiunii Mamaia.
Plaja Mamaia în clipul de promovare al stațiunii Mamaia.

Noul clip al stațiunii Mamaia urmează să fie lansat în luna februarie 2017 la Târgul de Turism al României. Asociația Litoral – Delta Dunării a făcut astăzi publice primele imagini. Este vorba despre un clip de tip Teaser, cu o lungime de aproape 3 minute.

Filmul de promovare este realizat de aceeași echipă care a făcut și prima varianta: Adrian Băcneanu și Cătălin Dârdea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*