Avarie RAJA la Băneasa

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa, de pe strada Pietii din orasul Baneasa, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 01 februarie 2017, in intervalul orar 08,00 – 14,00.

Sunt afectati abonatii din zona Centrala a localitatii. Initial, echipele de interventie au incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar in urma decopertarii zonei, s-a constatat necesitatea inlocuirii unui tronson pe o lungime de aproximativ 5 metri.

“Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceste lucrari si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea reparatiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*