FOTO Polaris M Holding a făcut curățenie în zona Peninsulară, Faleză și Portul Tomis

Angajații Polaris au curățat zona Peninsulară, Faleza și Portul Tomis. FOTO Polaris M Holding

În scopul pregătirii unui cadru cât mai curăț pentru desfășurarea manifestărilor dedicate Zilei Marinei Române, angajații Polaris M Holding au desfășurat activități de salubrizare, aspirat și măturat stradal pe faleza  Comandamentului Flotei, faleză Cazinoului, în Portul Tomis și zonă Peninsulara.

De asemenea s-a intervenit cu utilaje pentru spălat cu jet de apa sub presiune pentru igienizarea pavimentului din piatră.

Activitățile festive organizate de Statul Major al Forțelor Năvale vor începe miercuri, 15 august, oră 9.00 și se vor încheia în jurul orei 12.30, dar vor continuă în Portul Tomis cu jocuri și concursuri marinărești până la oră 15.00.

Ziua se va încheia cu concertul Muzicii Militare a Forțelor Năvale susținut pe faleză din Constanța începând cu oră 20.45 și retragerea cu torțe a marinarilor militari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*