Primăria Constanța scoate mai multe posturi la concurs

Primaria Constanța. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Financiare, astfel:

 

Serviciul Contabilitate:

– inspector clasa I, grad debutant (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe economice, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Serviciul Financiar – Buget:

– inspector clasa I, grad superior (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe economice, minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor, cunoştinţe operare calculator- nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire;

– inspector clasa I, grad principal (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe economice, minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor, cunoştinţe operare calculator- nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 10.01.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 12.01.2018, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 08-28.12.2017, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

De asemenea, se caută oameni și pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Organizare Evenimente Culturale, Sportive și Sociale:

Compartimentul Organizare Evenimente:

– inspector clasa I, grad superior (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, administrative, economice sau relații internaționale și studii europene, minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Biroul Management Proiecte Culturale, sportive si sociale:

– inspector clasa I, grad debutant (4 posturi). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, administrative, inginerești sau economice, cunoştinţe operare calculator- nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.
– inspector clasa I, grad superior (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în domeniul științe umaniste și arte, minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor, cunoştinţe operare calculator- nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 09.01.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 11.01.2018, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 08-27.12.2017, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Mai multe informații puteți obține la tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*