Adolescent de 17 ani, fără permis, prins la volan pe un drum comunal de polițiștii de frontieră constănțeni

Minor depistat de polițiștii de frontieră conducând un autoturism. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră constănțeni au depistat, în dimineața zilei de miercuri, 29 martie, un adolescent în vârstă de 17 ani care, deși nu avea permis de conducere, se deplasa la volanul unui autoturism pe drumul comunal ce leagă localitățile Văleni și Cetatea.

Potrivit Gărzii de Coastă, miercuri dimineață, în jurul ore 00.30, polițiștii de frontieră din Băneasa au oprit pentru control, pe DC 33, între localitățile Văleni și Cetatea, un autoturism condus de către un tânăr, în care se afla și proprietarul mașinii. S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că acesta este minor, în vârstă de 17 ani, și nu deține permis de conducere. Pe locul din dreapta se afla un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, proprietarul autoturismului.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*