Zonele Abator, Far și Centrul de Scafandri nu au apă caldă

CET Constanta. FOTO Catalin Schipor

RADET Constanța a anunțat că în urma unei avarii înregistrate de Electrocentrale Constanta SA (CET Palas) pe rețeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 149, 150, 154, 155, 183, instalațiile care asigura distributia energiei termice s-au oprit. Sunt afectate zonele  Abator, Far și Centrul de Scafandri. Pana la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare. Pentru relații suplimentare, abonații afectați sunt rugați să apeleze 0241.585300 – Dispecerat Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*