Ziua Porților Deschise la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. FOTO: SMFN

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” organizează sâmbătă, 20 aprilie, între orele 10:00 – 14:00, Ziua Porților Deschise.

Evenimentul are ca scop promovarea ofertei educaționale a instituției de învățământ postliceal militar de marină.
Vizitatorii vor avea parte de tururi ghidate pentru a descoperi baza materială, facilitățile și tehnica didactică de care dispune instituția de învățământ militar postliceal de marină.
Cei prezenți la activitate vor putea interacționa cu instructori și elevi militari pentru a afla detalii despre standardele de pregătire profesională a viitorilor maiștri militari de marină, dar și despre perspectivele de carieră pe care Forțele Navale Române le oferă tinerilor.
În măsura în care condițiile meteorologice o vor permite, vor fi organizate sesiuni de jocuri marinărești și ateliere de lucrări de matelotaj, pentru a ilustra diversitatea activităților practicate de elevii militari, dar și devotamentul pentru conservarea și perpetuarea tradițiilor marinărești.
Toți cei interesați să participe la activitate sunt așteptați sâmbătă, începând cu ora 09:50, la punctul de acces de pe strada Dezrobirii, nr. 80, din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*