Noi destinații externe și interne, din vară, de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Aeroportul Internațional Constanța din Mihail Kogălniceanu. FOTO Arhivă
Aeroportul Internațional Constanța din Mihail Kogălniceanu. FOTO Arhivă

Trei companii aeriene vor asigura, la vară, zboruri către trei destinații externe și două interne, de pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” din Constanța.

Astfel, destinațiile deservite de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, anunțate pentru sezonul de vară, sunt:

Cu Turkish Airlines:

  • Istanbul – patru frecvențe/săptămână (din 28 martie);

Rezervări: www.turkishairlines.com

Cu Wizz Air:

  • Londra – două frecvențe/săptămână (din 29 martie);
  • Roma – 2 frecvențe/săptămână (din 8 septembrie);

Rezervări: www.wizzair.com

Cu Blue Air:

  • Cluj Napoca – două frecvențe/săptămână (din 20 iunie);
  • Oradea – două frecvențe/săptămână (din 20 iunie).

Rezervări: www.flyblueair.com

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Buna dimineata,ar fi extraordinar sa fie zboruri penru Lugano(Elvetia),Sunt multi Romani si Romance din Constanta,in plus este aproape Lombardia(Milano) unde sunt f.multi Romani si nu numai,care ar veni in vacanza la mare,multumesc de atentie,sper ca se poate realizza,

  2. Poate reușiți sa faceți și zboruri spre Germania – Stuttgart eventual, ca în aceasta zona sunt foarte mulți romani, implicit constanteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*