Tânăr de 18 ani grav rănit după ce a intrat cu mașina într-un copac, iar apoi autoturismul a luat foc

Un tânăr de 18 ani a fost grav rănit după ce a intrat cu mașina într-un copac, iar apoi autoturismul a luat foc.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 februarie, în jurul orei 05.10, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 38, în afara localității Amzacea, s-a produs un accident rutier.

“Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr, de 18 de ani, ar fi condus un autoturism în afara localității Amzacea, ar fi pierdut controlul direcției, părăsind partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un copac, iar autoturismul ar fi ars în totalitate.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului.

Ulterior, tânărul  a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge și a posibilei prezențe a substanțelor psihoactive” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*