Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Medgidia. Primăria a asigurat distracția celor mici și un concert surpriză

1 iunie 2017 la Medgidia
1 iunie 2017 la Medgidia

1 iunie, prima zi de vară și Ziua Internațională a Copilului, a fost sărbătorită de Primăria Municipiului Medgidia printr-o serie de activități captivante, dedicate copiilor de toate vârstele.

Peste 50 dintre cele mai faimoase personaje, eroi ai filmelor și desenelor animate, au introdus copiii de toate vârstele într-un adevărat tărâm de poveste. Pe scena amplasată în Parcul 1 Mai au evoluat și au încântat publicul prezent zeci de artiști și dansatori. Punctul culminant al serii a fost reprezentat de un concert exploziv susținut de Lora Live Band.

Pe toată durata evenimentului, copiii au fost captivați de o serie de momente artistice de jonglerie, bufonerie, gimnastică sportivă, artistică și aerobică, teatru, musical, sketch-uri, povestiri, clovnerii, dans, acrobații la sol și în aer cu baghete luminoase, comedie, dar și divertisment. Seara a continuat cu o impresionantă paradă a personajelor de poveste, karaoke și reprezentații coregrafice de hip-hop dance, break dance, waaking și vogueing.

Petrecerea micuților a fost animată de antrenantul concurs de grup Căutarea Comorii. Aceștia au avut la dispoziție, pe toată durata activităților, un uriaș topogan gonflabil.

Deliciul evenimentului a fost înghețata oferită cadou de organizatori tuturor participanților.

Prin intermediul acestei acțiuni încununate de succes, administrația publică locală a marcat întoarcerea la inocență și candoare, dar și importanța păstrării unui climat de bunăstare și bucurie pentru succesorii noștri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*