Campanie de distribuire de alimente pentru persoanele defavorizate din Medgidia

Primăria Medgidia începe campania de distribuire a ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate

Primăria Medgidia va demara, începând de miercuri, 21 decembrie, campania de distribuire a ajutoarelor alimentare provenite din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România.

Astfel, în cadrul Programului „Ajutorarea Persoanelor Defavorizate”, acestea vor primi câte o cutie cu alimente având următorul conținut:

  1. Făină (1 kg) – 5 pachete
  2. Mălai (1 kg) – 4 pachete
  3. Paste făinoase (o pungă de 400 g) – 2 bucăți
  4. Ulei (1 litru ) – 4 sticle
  5. Zahăr (1 kg) – 2 pachete
  6. Orez (1 kg) – 4 pachete
  7. Conservă carne de vită (o cutie de 300g) – 5 cutii
  8. Conservă carne de porc (o cutie de 300g) – 3 cutii
  9. Conservă pate de ficat porc (o cutie de 200g) – 5 cutii
  10. Compot de fructe (un borcan/o cutie 720 ml) – 2 bucăți

Categoriile beneficiare de aceste alimente sunt: persoanele care primesc alocație pentru susținerea familiei conform Legii 277/2010 cu modificările și completările ulterioare şi persoanele beneficiare de ajutor social conform Legii nr. 416/2001 cu modificările și completările ulterioare. Alimentele se vor distribui din str. Independenței, nr. 65 A – Sala de Sport a Școlii I.L. Caragiale, Medgidia, județul Constanța, de luni până vineri, între orele 09.00 – 13.00, doar în baza actului de identitate. Beneficiarii sunt răspunzători pentru transportul ajutoarelor către locuințe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*