Zilele Filmului Turcesc sunt celebrate la Constanța

Yunus Emre Enstitüsü aduce la Constanța Zilele Filmului Turcesc

Yunus Emre Enstitüsü Constanța organizează în perioada 29-31 martie 2018, Zilele Filmului Turcesc. Proiecțiile vor avea loc începând cu ora 19.00, la Cityplex Tomis Mall. Toate filmele sunt subtitrate în limba română. Biletele sunt gratuite si pot fi procurate de la Yunus Emre Enstitüsü Constanta (Str. Mihai Eminescu, nr.2, Constanta).

Zilele Filmului Turcesc încep cu lungmetrajul “Fratele meu”/ ”Kardesim Benim” în regia lui Mert Baykal realizat în 2016. Rolurile principale sunt interpretate de: Burak Özçivit (Kemal din „Dragoste Infinita”), Murat Boz și Aslı Enver (Süreyya din Mireasă din Istanbul). Doi frati celebrii Ozan și Hakan pornesc într- o călătorie plină de aventuri, la solicitarea tatălui lor; aceasta fiind ultima dorință a răposatului lor tată.  Filmul poate fi urmărit pe 29 martie la ora 19:00.

Proiecțiile vor continua cu lungmetrajul “Dragoste eternă” / “Sonsuz Așk”, în regia lui Ahmet Katıksız, realizat în 2016. Rolurile principale sunt interpretate de Fahriye Evcen şi. Murat Yıldırım (Kartal din Regina Nopții). „Dragoste eternă” prezintă povestea de dragoste dintre Zeynep și Can, doua personaje ce apartin unor lumi diferite. Filmul va rula în data de 30 martie, de la ora 19:00.

Ultima proiecție este “Povestea ta” / ”Senin Hikayen” în regia lui Tolga Örnek. Rolurile principale sunt interpretate de Selma Ergeç (Sultana Hatice din Suleyman Magnificul) Timuçin Esen şi Nevra Serezli. Filmul prezintă povestea doamnei Meral, bolnava de cancer care își dorește să devină bunică. Proiecția va fi pe 31 martie de la ora 19.00

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*