#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Străini în noapte” cu Florin Piersic de la Casa de Cultură Constanța

Florin Piersic și Medeea Marinescu, la Constanța
Florin Piersic și Medeea Marinescu, la Constanța

Legendarul Florin Piersic vine din nou la Constanța. De această dată, el urcă pe scena Casei de Cultură din oraș alături de actrița Medeea Marinescu. Piesa “Străini în noapte” are loc pe 13 noiembrie, începând cu ora 19.00.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la o piesă de teatru de excepție. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, în seara de 10 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Florin Piersic, într-o piesă regizată de Radu Beligan

În piesa “Straini in noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care dupa o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta marturisește mai întâi că este prostituata și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru urmatorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor zice și cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorbă de teatru pentru că nu trebuie să ai timp să te plictisești când ești în sală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*